top of page

02

ЗА НАС

DSC_4822.jpg

02

ОД ПОИНАКВА
ПЕРСПЕКТИВА

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ 4К СЛИКИ И ВИДЕА

Доколку за потребите на некој ваш проект или идеја
имате потреба од слики и снимки со дрон -

ЛинкАкрос Видео Продукцијата ви стои на располагање.
Нашиот тим, со помошта на нашиот висококвалитетен
Mavic Air 2 (4K UHD) дрон, ќе ви помогне да ги

добиете посакуваните резултати.
Контактирајте нѐ!

Дел од Дрон снимките на ЛинкАкрос Видео Продукција

bottom of page