top of page
ОБРАБОТКА НА ВИДЕА
editiranje4.jpg

ЛинкАкрос Видео Продукцијата врши и обработка и превод на вашите веќепостоечки видео материјали.
Доколку имате потреба од професионална обработка на видеа и/или превод (македонски-англиски и обратно), нашиот тим кој има долгогодишно искуство во обработка и превод на видеа е тука да ви помогне во тоа.

bottom of page