top of page
video cover.jpg

ВИ ТРЕБА ЕКИПА ЗА ОДЛИЧНО ВИДЕО?

ВИЕ СТЕ НА ВИСТИНСКОТО МЕСТО!

Можеби на вашата компанија ѝ е потребно промотивно видео, или организирате важен настан, конференција или музички концерт, интервју или поткаст емисија. Доколку е тоа така, вие сте на вистинското место.

ЛинкАкрос Видео Продукција има искусен и професионален тим на сниматели и монтажери кои можат да одговорат на секое ваше барање. 

Пристапуваме со целосна посветеност на секој проект!

Контактирајте нѐ за соработка!

ЛинкАкрос Видео Продукција
Спортот нѐ учи како да се справиме со страдањето I Ребека Влаисављевиќ I КАКО СИ? ПОТКАСТ 007
01:04:33

Спортот нѐ учи како да се справиме со страдањето I Ребека Влаисављевиќ I КАКО СИ? ПОТКАСТ 007

Во седмата епизода на поткастот “Како си?“ на гости ни дојде Ребека Влаисављевиќ - млада личност, поранешна атлетичарка и графички дизајнер. Содржина: (00:00) Интро (00:16) Ребека, како си? (05:03) Што за тебе претставува ментално здравје? (14:37) Љубов, доверба и искреност (24:01) Спорт, атлетика и важноста да се има цел (35:56) Спортот не учи за страдањето (47:01) Лепење на етикети на негативните чувства (51:05) Слушање наспроти давање совети; зошто сме осамени (01:02:04) Последните 4 прашања за Ребека Продукција: ЛинкАкрос Видео Продукција Камера & аудио: Сашко Петровски Монтажа: Сашко Петровски Уредник: Сандра Митреска Водител: Ѓорги Георгиев Содржината презентирана на овој поткаст е само за информативни цели. Ве молиме консултирајте се со соодветно стручно лице за било какви здравствени прашања, дијагноза или терапија. Ставовите и мислењата изразени во поткастот се личните ставови и мислења на водителот и на гостите.
bottom of page