top of page

02

ЗА НАС

IMG_3249.CR2

02

За нас

Фотографија на
производи

 Доколку имате производ кој би сакале

да го рекламирате на пазарот, а ви е потребна професионална

фотографија за истиот - вие сте на вистинското место.
ЛинкАкрос Видео Продукција располага со професионално

студио и долгогодишно искуство од областа на фотографијата.

Без разлика дали сакате да имате студиска фотографија од вашиот производ,

или фотографија која е сликана на вашата бизнис локација,

контактирајте нѐ и ние ќе се погрижиме да го претставиме

вашиот производ во најдобро светло!

bottom of page