top of page
НАСТАНИ
man-standing-on-stage-holding-microphone

Организирањето настан (концерт, семинар, конференција, панел дискусија, прес конференција, промоција на книга и сл.) е важен момент од работата на вашиот бизнис или организација кој заслужува да биде соодветно документиран.
Доколку организирате настан за кој ви е потребна високо квалитетна видео снимка (и фотографија), тимот на ЛинкАкрос Видео Продукцијата ви стои на располагање.
Контактирајте нѐ и оставете ни нам да се погрижиме за тоа.

bottom of page