top of page

02

ЗА НАС

20210623_093911.jpg

02

За нас

Професионално студио

За фотографија и видео

Имате проект за кој ви е потребен простор за фотографија или
снимање видео, а не знаете каде да го направите тоа? На вистинското место сте!
ЛинкАкрос Видео Продукција располага со професионално студио

кое можете да го изнајмите доколку имате потреба од простор

каде би сакале да фотографирате или да снимате видео или voice over.

Студиото е опремено со професионални светла и акустични панели.

На вас останува да го донесете вашиот фотоапарат/камера

и да ја изразите својата креативност.

За повеќе информации, контактирајте нѐ.

bottom of page