top of page
Professional Camera Equipment

ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД
ФОТОГРАФ ?

ВИЕ СТЕ НА ВИСТИНСКОТО МЕСТО!

Организирате важен настан за кој ви е потребен професионален фотограф? Сакате да направите корпоративни фотографии за вашиот тим? Ако одговорот на кое било од овие прашања е „да“ - вие се наоѓате на вистинското место!

Располагаме со долгогодишно искуство
, професионална опрема за фотографија (Nikon D750, Tamron 24-70mm 2.8, Sigma 70-200mm 2.8 S) и професионално фото студио.

Пристапуваме со целосна посветеност на секој проект! Контактирајте нѐ за соработка!

Портрети/корпоративна средина

Повеќе

Семинари/конференции/предавања

Фото-галерија

Концерти