top of page
ЕДУКАТИВНИ ВИДЕА

Имате едукативна порака која сакате да ја пренесете во јавноста? ЛинкАкрос Видео Продукција може да ви помогне во исполнувањето на таа цел преку креативно и квалитетно видео.

Едукативни видеа
Која е најважната работа во бизнисот?

Која е најважната работа во бизнисот?

04:02
Play Video
Физичка активност и срцеви заболувања

Физичка активност и срцеви заболувања

09:34
Play Video
Пожарен Триаголник

Пожарен Триаголник

02:15
Play Video
bottom of page