top of page
corporate-banner.jpg

Раскажи ја твојата приказна
и постигни ја својата цел 

In-house.png

ВИДЕО:
Професионалното видео ќе ви помогне на креативен начин да го претставите вашиот бренд и да ја зголемите продажбата на производите/услугите.

photography+icon-1320087272188012128.png

ФОТОГРАФИЈА:

Претставете ги вашите производи, услуги, простории и вработени во најдобро светло. Нудиме професионална корпоративна и продукт фотографија.

229-2296288_.png

ВЕБ ДИЗАЈН:

Дизајнирање на професионални веб страни кои ќе му помогнат на вашиот бизнис да биде видлив за интернет корисниците.

проекти
ЛинкАкрос Видео Продукција
Спортот нѐ учи како да се справиме со страдањето I Ребека Влаисављевиќ I КАКО СИ? ПОТКАСТ 007
01:04:33

Спортот нѐ учи како да се справиме со страдањето I Ребека Влаисављевиќ I КАКО СИ? ПОТКАСТ 007

Во седмата епизода на поткастот “Како си?“ на гости ни дојде Ребека Влаисављевиќ - млада личност, поранешна атлетичарка и графички дизајнер. Содржина: (00:00) Интро (00:16) Ребека, како си? (05:03) Што за тебе претставува ментално здравје? (14:37) Љубов, доверба и искреност (24:01) Спорт, атлетика и важноста да се има цел (35:56) Спортот не учи за страдањето (47:01) Лепење на етикети на негативните чувства (51:05) Слушање наспроти давање совети; зошто сме осамени (01:02:04) Последните 4 прашања за Ребека Продукција: ЛинкАкрос Видео Продукција Камера & аудио: Сашко Петровски Монтажа: Сашко Петровски Уредник: Сандра Митреска Водител: Ѓорги Георгиев Содржината презентирана на овој поткаст е само за информативни цели. Ве молиме консултирајте се со соодветно стручно лице за било какви здравствени прашања, дијагноза или терапија. Ставовите и мислењата изразени во поткастот се личните ставови и мислења на водителот и на гостите.
услуги
Видео
Фоторафија
Веб дизајн
за нас

ЗА НАС

20200602_095023.jpg
Logo LAVP - horisontal White.png
Пристапуваме со
целосна посветеност
на секој проект

Започнувајќи од 2015 година, ЛинкАкрос Видео Продукција

има соработувано со над 50 клиенти (бизниси, организации и институции
од Македонија, Албанија, Бугарија и САД), овозможувајќи им на истите да ја пренесат својата порака и визија пред пошироката јавност.

Нашата цел, на која сме целосно посветени,
е преку креативни и висококвалитетни видеа да им помогнеме на бизнисите
и организациите да ја раскажат својата приказна, да ги постигнат своите цели,

и воедно да ја подигнат препознатливоста за нивниот бренд.

ШТО ВЕЛАТ
ЗА НАС?

„Видео продукцијата на Линкакрос е вистински професионален партнер. Од начинот на изведбата, прецизноста, сѐ до финалниот материјал - беше задоволство да се работи со нив. Особено ми се допадна нивниот креативен придонес и сугестии за тоа како материјалот да биде подобар. Силно ги препорачувам!“

- Д-р Митов

КОНТАКТ

Доколку имате некое прашање, или желба за соработка, контактирајте нѐ!

контакт

Пораката е успешно пратена!

Viber-App-Logo-1600x1600.webp
WhatsApp.svg.png

Viber

WhatsApp

bottom of page