top of page
ПОТКАСТ & ИНТЕРВЈУА

Доколку вашиот бизнис или организација има за цел да сними висококвалитетно и професионално интервју со некој од вашите клиенти, соработници, или бизнис партнери, ЛинкАкрос Видео Продукцијата ви стои на располагање.

Интервјуа
Спортот нѐ учи како да се справиме со страдањето I Ребека Влаисављевиќ I КАКО СИ? ПОТКАСТ 007

Спортот нѐ учи како да се справиме со страдањето I Ребека Влаисављевиќ I КАКО СИ? ПОТКАСТ 007

01:04:33
Play Video
Закани и заштита на духовното здравје

Закани и заштита на духовното здравје

09:32
Play Video
bottom of page