top of page

TEXTILE SOLUTION - ИНОВАЦИЈА, КВАЛИТЕТ, ДОВЕРБА


видео, видео маркетинг, видео продукција, бизнис видео, бизнис видеа, промотивно видео, корпоративно видео, фотограф, фотограф за настани, video, video produkcija, video produkcija skopje, video produkcija makedonija, promotivno video, korporativno video, fotograf, fotograf za nastani, fotograf za nastani skopje, video production, business video, business videos, promotional video, promo video, coporate video, video production skopje, video production macedonia, photographer, event photographer skopje

Компанијата „Textile Solution“ е основана во 2016 година од амбициозен, но и многу искусен менаџерски тим, кој професионално се остварува во текстилната индустрија веќе 20 години.

Приоритетна дејност на компанијата е заштитна облека. Се уште работи на концептот „заем“ – услуга која моментално е најзастапена во целата текстилна индустрија кај нас. „Лон“ - услугата значи дека компанијата не дизајнира и креира производ, туку на веќе проверен производ од странска партнерска компанија ја врши услугата за шиење и во нашиот случај специфичната доработка и шиење на шевовите.

„Textile Solution“ првично започнува со производство на стандардна HTZ опрема, но наскоро тимот ја препознава можноста за имплементација на специфична „Seam sealing technology“, поради недостигот на таква услуга на нашиот пазар и пошироко.

На овој начин тие создаваат нова услуга која ја издигнува компанијата на нешто повисоко ниво од другите компании кои работат во областа на услугата „заем“.

Целиот производ е за извоз, бидејќи во моментов немаме сопствен производ, но веќе некое време размислуваме на таа тема и се стремиме кон нејзина реализација.

СОРАБОТКАТА НА TEXTILE SOLUTION СО ЛИНКАКРОС ВИДЕО ПРОДУКЦИЈА

ЛинкАкрос Видео Продукцијата имаше можност да соработува со сопствениците на Textile Solution. Соработката се случи во рамките на проектот GrowBiz, преку кој мали и средни бизниси во Македонија добија помош за нивен раст и проширување. По тој повод, одлучивме да и поставиме неколку прашања на сопственичката на Textile Solution (Маја Ацески) за да дознаеме какво е нејзиното мислење за проектот GrowBiz и за промо видеото кое ЛАВП го реализираше за потребите на нивниот бизнис.

видео, видео маркетинг, видео продукција, бизнис видео, бизнис видеа, промотивно видео, корпоративно видео, фотограф, фотограф за настани, video, video produkcija, video produkcija skopje, video produkcija makedonija, promotivno video, korporativno video, fotograf, fotograf za nastani, fotograf za nastani skopje, video production, business video, business videos, promotional video, promo video, coporate video, video production skopje, video production macedonia, photographer, event photographer skopje


Како дознавте за проектот GrowBiz?

За проектот GrowBiz бевме информирани преку настан организиран од текстилниот кластер. Беше спомнато и покажавме интерес бидејќи концептот ни беше многу интересен затоа што опфаќаше неколку сегменти. Имаше ревизија на нашата продукција, маркетинг, промо видео и бизнис коучинг сесии.


Која е вредноста која ја добивте од проектот GrowBiz?

Сите услуги кои ги добивме од проектот се од големо значење за нашата компанија бидејќи ни помогнаа на многу начини да го провериме и подобриме работењето. Ревизијата на производството ни даде многу добри забелешки и насоки во поглед на тоа каде сме и што треба да подобриме.

Маркетиншката ревизија ни даде и многу корисни совети како да ја подобриме промоцијата на нашата компанија и како да креираме модерна и корисна веб-страница.

Коучинг-сесиите со бизнис тренерот Џон Хирт беа одлично искуство за мене лично, и беа одлична можност за самоспознавање и откривање на ограничувачки верувања кои ја попречуваат мојата професионална и приватна реализација. Прекрасниот пристап на тренерот ме направи удобно и безбедно место за споделување на мојата приватност во интерес на процесот на раст и развој.


Дали сте задоволни од видеото кое ЛинкАкрос Видео Продукција го сними за вашиот бизнис?

Направивме одлично промо видео за нашата компанија по многу високи стандарди и со убав визуелен ефект. Ви благодариме за прекрасната соработка која беше непосредна, но сепак многу професионална.Видеото кое ЛинкАкрос Видео Продукција го сними за потребите на Textile Solution:


Доколку сакате да дознаете нешто повеќе за Textile Solution, тоа можете да го сторите преку нивната веб страна: www.textilsolution.mk


тагови


520 views

תגובות


bottom of page