top of page
ПРОМОТИВНИ и КОРПОРАТИВНИ ВИДЕА

Вашиот нов бизнис, нов производ/услуга заслужуваат да бидат промовирани на начин кој не само ќе го привлече вниманието на потенцијалните клиенти, туку и ќе посакаат да соработуваат со вас. Доколку имате нов бизнис, производ или услуга кои сакате на креативен начин да ги претставите пред вашите потенцијални клиенти, тимот на ЛинкАкрос Видео Продукцијата може да ви помогне во исполнувањето на таа цел!

Промотивни видеа
IBIS Hotel - Skopje

IBIS Hotel - Skopje

01:09
Play Video
Morfozis - Skopje

Morfozis - Skopje

01:18
Play Video
For Lady - Skopje

For Lady - Skopje

01:25
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
bottom of page